Kårstyrelsen

Kårstyrelsen utses av årsmötet och har som uppgift att leda kåren i enlighet med dess stadgar och utifrån det medlemmarna har bestämt. Hos oss i Oxie scoutkår ska kårstyrelsen bestå av ordförande, vice ordförande, kassör, sekreterare och en representant för de som är under 19 år. Vi har dessutom några medlemmar till i kårstyrelsen för att det ska bli fler att fördela arbetet på.

Kårstyrelsen träffas första helgfria tisdagen i månaden kl 19.30, med uppehåll under sommarmånaderna. På kårstyrelsens möten är ledare också inbjudna och vi kör först styrelsemöte för att sen stämma av planering av olika aktiviteter tillsammans med ledarna.

Kårstyrelsen som valdes av senaste kårstämman presenteras nedan. Du når hela styrelsen på adressen ks@oxiescout.se. Du kan även skicka e-mail till varje styrelseledamot genom att klicka på brevikonen bredvid varje persons namn.

Vill du vara med i styrelsen eller har förslag på någon som bör vara med? Kontakta någon i valberedningen. Valberedningen finns också presenterad längre ner på sidan.

Anders Paulcén
Anders PaulcénOrdförande
Anders är vår kårordförande och har det övergripande ansvaret för att scoutkåren drivs enligt de regler som finns och att scoutkåren gör det bästa för sina medlemmar.
Eva ZonéKassör
Eva håller ordning på våra pengar och ser till att vi har en budget så att pengarna räcker till det vi bestämt.
Paul Stålhammar
Paul StålhammarVice Ordförande
Som vice ordförande är du ett stöd till ordförande och avlastar när det behövs. Paul kan även rycka in som ordförande om det skulle behövas.
Stephan Heyl
Stephan HeylLedamot
Stephan är den styrelseledamot som har speciellt fokus på fastigheten.
Jonas Nimander
Jonas NimanderSekreterare
Det blir många papper när man driver en scoutkår och Jonas ser till att vi har dem i ordning.
Anna Stålhammar
Anna StålhammarLedamot
Anna är den ledamot som har lite extra fokus på loppisen.
Andi Andersen
Andi AndersenRepresentat för unga medlemmar
Andi representerar de medlemmar i kåren som är under 19 år.
Alma JakobssonValberedning
Markus SahlströmValberedning
Catharina PaulcénValberedning